Hingstar
  LONDONTIME

född 2002,174cm/Fux

(e Londonderry-Walt Disney I-Trapper) genomförde sitt bruksprov med genomgående höga poäng,dressyrdelen belönades med 137,8.Vid efterföljande auktion såldes Londontime för osannolika €510,000! Londontime är en långlinjerad,högställd och imposant hingst.

Londontime imponerar med sin mäktiga,taktmässiga gång kombinerat med stor balans och förmåga för samling.Hingstens stora förmåga samt fina inställning till arbete avspeglas genomgående i hans höga ridbarhet.Londontime placerade sig som femåring i BC och har placeringar tom Int I.

Fadern Londonderry (e Lauries Crusador-Warkant-Eiger I) har haft stor betydelse för den tyska dressyraveln ,han har lämnat 33 godkända söner och 187 St.Pr.St..Londonderry har även varit framgångsrik i sporten tom Prix St.Georg.

Modern, Wieneria är St.Pr St,och har även lämnat ytterligare s-klass avkomma samt 1 St.Pr St.

Morfadern Walt Disney I är far till otaliga GP-avkommor samt ett stort antal förärvninssäkra St.Pr- döttrar. Londontimes 1:a årgångar dominerade fölbedömningarna,dag är avkommorna uppmärksammade för sina stora kvaliteter som sporthästar.De utmärks av elegant typ, goda gång och fina ridbarhet.Han sätter stark prägel på avkommorna.

Londontime tillför linjer,storlek och mkt gång.Hans höga index gällande fundament förtjänar även stor uppmärksamhet.Londontime har 8 godkända söner samt 37 St.Pr döttrar i Hannover.Avkommorna i s-klass ökar stadigt.

Under våren erhöll Londontime ”Grand Prize” i Hannover.Ett pris som delas ut till hingstar i 10-12- års åldern med särkilt högklassiga avkommor i sporten.

Förärvning:
Londontime är känd för att prägla sina avkommor starkt med sin egen typ,storlek,gång och inte minst ridbarhet.Han är också välkänd för att förbättra fundamentet.Londontime bör passa för mindre,kortlinjerade lite heta ,elektriska ston.Han har med framgång används med D- och F-blod i Tyskland.Londontime bör endast användas för målinriktad dressyr avel

Se film

Fryst sperma
Språngavgift: 10,350:-/ 2 semineringar.


Godkänd för avel i:

Övrig information se villkor nedan

Villkor»