Hingstar
  GREY TOP

född 2007,174cm/Skimmel
Grey Top född 2007,174cm/Skimmel

(e Graf Top-Singular Joter I-Calypso II) fick premie vid sitt bruksprov.Grey Top har sedan dess rönt stor uppmärksamhet genom sina stora kvaliteter som avelshingst liksom sporthäst.

Med sin bländande hoppteknik leker sig Grey Top närmast över hindren.Frambenstekniken är kvick,avsprånget kraftfullt och ryggverkan påtaglig i varje språng. Grey Top har stadigt varit mycket framgångsrik i unghästklasser och har idag vinster/placeringar tom 1,40.

Grey Top är en stor och maskulin hopphingst med stor energi och en härlig inställning till arbete.Han är långlinjerad,högställd,korrekt i sitt fundment.Fin överlinje,vackert och utrycksfullt huvud.I stallet är han en dröm att hantera,mild och kärvänlig.

Fadern Graf Top (e Graf Grannus-Calypso II-Gotthard)är en av Hannovers mest betydelsefulla beskällare och främsta representant av G-linjen.Och har lämnat otaliga sporthästar av yppersta kvalitet.Hans avelsindex är 146%.Graf Top är/var även mycket uppskattad som typförbättrare.

Modern,Silverdream (e Singular Joter I-Calypso II-Gotthard)har även lämnat Graf Magna/plac 1,50 och Stuntman/plac 1,45.Mödernelinjen har producerat ett stort antal sporthästar i de största klasserna i både hoppning och dressyr.Morfadern Singular Joter I är far till T.Bartels GP-sto i dressyr,Sunrise.

Grey Top är linjeavlad på Calypso II och Gotthard.Hans avkommor är förvillande lika sin far,samma bländande typ,kapacitet och stabila karaktär lovar mycket gott

Se film
Fryst sperma

Språngavgift: 10,350:-/ 2 semineringar.


Godkänd för avel i:

Övrig information se villkor nedan

Villkor»